Spartelarbejde

Spartelarbejde

Veludført spartelarbejde er afgørende for at få det bedst mulige resultat af malerarbejdet. Med spartling af væggen kan der skabes en glat og fin overflade, som er nem at male. Vi har både kompetencerne og det nødvendige udstyr til rådighed for at kunne udføre alle typer af opgaver inden for spartelarbejde. Vi tager også gerne hånd om det efterfølgende tapetserings- og malerarbejde, så du kan nyde godt af et flot og fuldendt resultat.

Totalrenovering af køkkenalrum

Spartling af væg

Når vi kommer ud til en opgave vedrørende spartelarbejde, så vil vi altid foretage en vurdering af, hvad der skal gøres for at skabe det bedste resultat. Måske kan vi nøjes med at pletspartle og dermed fokusere på revner, skruehuller og samlinger. Det kan også være, vi vurderer, at en fuldspartling af væggene vil give det bedste resultat. Med en fuldspartling er det hele væggen, der får et tyndt lag spartelmasse.

Forskellige underlag vil kræve forskellig forberedelse og forskellige typer af spartling. Vi sørger altid for at tage højde for det pågældende underlag for dermed at kunne skabe det bedst mulige resultat.

Vi sørger for at holde os opdateret inden for vores område, så du som kunde kan få gavn af den nyeste viden og de bedste teknikker inden for spartelarbejde. Kvalitet i arbejdet er et vigtigt fokuspunkt for os, og vi er ikke tilfredse, før vores kunder er det. Når vi varetager spartelarbejde i dit hjem eller i din virksomhed, så kan du være sikker på, at arbejdet udføres professionelt og hensynsfuldt i alle led af projektet fra afdækning hen over udførsel til den afsluttende oprydning.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på spartelarbejde

Har du brug for professionel hjælp til spartling af en eller flere vægge i dit hjem eller virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører spartelarbejde for både private og erhvervskunder, og vi kommer også gerne hjem til dig og vurderer omfanget af opgaven, så vi kan udarbejde et præcist tilbud til dig. Når vi laver et tilbud til dig, så kan du være sikker på, at der ikke er nogle usynlige merudgifter. Vi sørger for at indgå i en tæt dialog med dig fra start til slut. Hvis der skulle ske ændringer i forbindelse med udførslen af opgaven, så vil du selvfølgelig blive informeret om det.

Har du brug for professionel hjælp til spartelarbejde af den ene eller anden slags? Så kan du trygt overlade opgaven til os. Vi ser frem til at høre fra dig.