Om os

Maler Jesper Christensen

Om Malerfirma Jesper Christiansen ApS

Malerfirma Jesper Christiansen ApS er et professionelt malerfirma med base i Skjern, og vi varetager maleropgaver over hele Midt- og Vestjylland.

Vores medarbejdere er uddannede fagfolk med den rette kombination af erfaring og ekspertise. Hos Malerfirma Jesper Christiansen ApS ønsker vi nemlig kun at bruge de bedste håndværkere. Det giver dig som kunde en garanti for godt håndværk og veludført arbejde, uanset hvilken type opgave der er tale om. Bor du i Skjern, Ringkøbing eller omegn? Så vil vi være den fortrukne partner for dit næste malerprojekt.

Malerarbejde i Midt- og Vestjylland efter dit behov

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder i Skjern og Ringkøbing samt resten af Midt- og Vestjylland med en bred vifte af forskellige typer af maleropgaver. Fælles for dem alle er den høje kvalitet, som har skabt stor tilfredshed og glæde. Den rette maling kan være med til at tilføre rummet et personligt touch eller sætte prikken over i’et på indretningen – og lige præcis det hjælper vi hver eneste dag med.

Vi har øje for, at ingen kunde eller opgave er ens, og vi sørger derfor for at tilpasse vores arbejde efter dine ønsker og behov. Det gælder, uanset om vi skal stå for maling af vinduer, døre eller vægge, eller om vi skal tage hånd om spartling eller kabe-behandling.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis din maleropgave, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hoodie med logoet til "Malerfirma Jesper Christensen" på ryggen